Cockcrazy, 28 jaar, hetero, uit Zwolle

Ben een lieve meid maar wel verslaafd aan dikke lullen. Ik hou erg van dikke neger of maghreb lullen maar ook een blank amsterdammertje ben ik gek op dus als je lekker groot bent geschapen mag je me altijd een berichtje sturen.. en ja hoe je er verder uit ziet doet heus minder ter zake.

Op zoek naar een geile papa, als je maar ervaren bent en niet snel klaarkomt! Stuur me maar een berichtje!
Naam: Cockcrazy
Leeftijd: 28
Geslacht: vrouw
Ik woon in: Nederland, Overijssel, Zwolle

Meer over mij:
Geaardheid: hetero
Lengte: 168
Gewicht: 71
Ik ben: blank
Postuur: normaal
Kleur haar: donker
Kleur ogen: groen
Cupmaat: 0

Ik hou van:

  • Geile neuksletten, altijd te vinden voor een seksdate Overspel met vrouwen en mannen, maar ook met jonge geile tieners

    Zoek een schatje, sex met jonge geile tieners

    Nu beter dan Tinder! Echte sexdating!