Geile broer en zus

Ik ben een jonge meid. Ik leef met mijn oudere broer in een villa met grote slaapkamers, een sauna, een buitenzwembad en nog veel meer. Mijn ouders zijn vaak in het buitenland, waar ze veel geld verdienen. Hierdoor zijn wij vaak samen thuis. We weten vaak ook niet wanneer ze weer thuis komen, dat is altijd een verrassing.

Het is heet buiten. Het is hartje zomer en het is 32 graden. Het perfecte weer om te zonnen of te zwemmen. Ik loop naar mijn grote inloopkast om een bikini uit te zoeken. ik pak een vrolijke bikini met felle kleurtjes. Ik trek hem aan. Hij is wel ietsje te klein.. Mijn borsten zijn blijkbaar nog een beetje gegroeid, ze passen eigenlijk niet meer in een cup B-bikini. Het broekje past ook niet helemaal meer, je ziet de helft van mijn ronde kontje. Nou goed.. Het gaat wel, ik ben toch alleen met John, m’n broer.

Als ik buiten kom, zie ik dat John al in een stoel zit, met een blad, zeker een voetbalblad ofzo. Ik loop langs hem heen en zeg: “Hey John, kom je mee zwemmen? Wie het eerst heen en weer gezwommen heeft!” daar is John wel voor te porren. Als we samen in het zwembad zijn, stoot hij me steeds “per ongeluk” aan. Ik vraag “Wil je aan mijn tietjes zitten ofzo? je stoot er steeds tegen!” Hij bloost een beetje en zegt: “Tja, eh.. sorry, maar ze puilen zo heerlijk uit.” Ik ben een beetje beledigt en wil weg gaan, totdat ik een gigantische bobbel in zijn zwembroek zie komen. “Ehm John?? Wat doe jij? Je wilt toch niet zeggen dat..??” John kijkt verschrikt naar zijn zwembroek. “Tja, eerlijk gezegd.. Jij bent ook zo knap met je blauwe ogen, je donkerbruine, krullende haar en je vrolijke sproetjes! Om over je borsten en je kontje nog maar niet te spreken!” Ik krijg een kriebelend gevoel in mijn buik. Hij vindt mij knap? “Ja, maar jij bent ook knap hoor,” zeg ik, “jij bent hartstikke gespierd, hebt mooi blond haar en felblauwe ogen! Ik snap niet dat je nog geen vriendin hebt..” “Oh ja? Vind je mij knap?” vraagt hij met een zwoele stem. Weer dat kriebelgevoel. Ik voel ook mijn tepeltjes hard worden. Ik zie dat John dit ziet.. Ik bloos, wat moet hij nu wel niet van me denken? “Aha! Jij blijft niet helemaal koel onder mij, of wel soms?” “Nou, ik moet bekennen dat ik je erg knap vind..” Ik zal maar niet zeggen dat ik ’s avonds in bed vaak mezelf lig te vingeren, met hem in mijn gedachten. “Ik zal maar net doen of ik nooit gemerkt heb dat je op mij geilt, Sophy!” Oh nee. Hij heeft het dus gemerkt! Hij weet het. “Kom maar, Soof! Laten we uit het zwembad gaan.. Ik wil nu wel opwarmen. We gaan uit het zwembad en lopen naar de ligstoelen. Nu zie ik pas wat voor blad hij net las. Een playboy..

John slaapt. Ik kijk voorzichtig naar hem. Wouw, wat is het toch een lekker ding. Zo gespierd, zo knap! Als ik er zeker van ben dat hij slaapt, ga ik met mijn hand naar mijn kutje. Eerst leg ik mijn vingers erop. Hoewel mijn bikini al opgedroogd is, is het daar een beetje nat. Ik beging mijn clitje te masseren. Ik sluit mijn ogen. Een intens gevoel komt in mij naar boven. “Is het lekker, Sascha?” hoor ik ineens een stem. Snel doe ik mijn ogen weer open en haal ik mijn hand daar weg. Te laat natuurlijk, John heeft het al lang gezien. Hij komt naar me toe. Ik zie weer zijn zwembroek een beetje opbollen. “Zeg, zit je weer naar mijn zwembroek te kijken? Vind je dat zó lekker? Ik heb een plan. We zijn samen, ik geil op jou, jij geilt op mij.. Waarom zouden we niet wat met elkaar doen? Wil je je tieten niet laten zien?” Ik schrik een beetje. “Nou, ehm.. Ik heb nog nooit.. Nog niemand.. heeft ze ooit gezien en..” Maar John legt zijn vinger op mijn lippen. “ssst. Het maakt niet uit en ik weet dat je het wilt. Jij doet je bikini uit, ik doe m’n zwembroek uit, oké? Alleen kijken?” “Oké dan. Maar echt alleen kijken! Ik ben nog maagd!” “Tja, ik ook,” zegt John, “maar mag ik het bij je uit doen?” Hij voegt gelijk de daad bij het woord. Hij maakt het bikinitopje los. Gelijk komen er een paar mooie ronde cup C borsten uit. Stiekum raakt hij ze een paar keer aan, de tepeltjes worden gelijk hard. “Woow, heerlijk! Mag ik ze aanraken?” “Dat heb je nu toch al gedaan, dus doe maar. langzaam streelt John haar hals, en zakt af naar haar borsten. Nadat hij ze flink gekneed heeft, neemt hij ze een voor een in zijn mond. Gelijk worden ze zo mogelijk nog harder. Ondertussen heeft John een flinke stijve gekregen, die nu tegen mij aan komt. Wat een geil gevoel! Mijn hete broer zijn staaf tegen mij aan. Ik sluit mijn ogen even. Dan voel ik ineens dat John mijn billen kneedt. Ik kreun een beetje. John trekt mijn broekje heel sexy van mijn kont af en kijkt recht in mijn geschoren kutje. De schaamlippen zijn opgezwollen. “Wauw, Sascha! Dat jij nog maagd bent… Mag ik die ook aanraken?” “Nou, eh.. liever niet.. Maar trek jij nu ook nog eens je zwembroek uit?” Hij trekt zijn zwembroek een stukje naar beneden, gelijk komt zijn penis er bovenuit. Als hij zijn zwembroek helemaal uit heeft, zie ik zijn neukstaaf en geschoren ballen in zijn volle glans en glorie voor me. Ik voel gelijk dat mijn kutje helemaal nat wordt en ik word helemaal gek van geilheid.
“Ja, die ziet er goed uit, he? Wil je hem aanraken? Maar dan wil ik ook jouw kutje aanraken!” Ik twijfel even. Maar als vanzelf gaat mijn hand al naar zijn harde. Hij voelt echt heel hard aan, ik aai hem een beetje, hij wordt gelijk nog groter en stijver. Wouw.. “Ehm.. Ik neem aan dat dit een ‘ja’ is?” vraagt John. En gelijk gaat hij ook met zijn hand naar mijn lipjes. hij voelt met zijn vinger tussen mijn lipjes. “Wouw, het is nat hier..” fluistert hij geil in mijn oor. “Oh John.. Ik word hier zo geil van! Mag ik mezelf vingeren?” “nee, ik wil het graag doen.. Dan mag jij me pijpen, ja?”

Even later lig ik languit op een ligbed, onder de parasol. John zit vlakbij mij, met z’n vinger in m’n kutje. “aah, ja! heerlijk John! Dit heb je vaker gedaan!” “Vind je het lekker? Dit is mijn eerste keer.” Hij masseert even mijn clitje en gaat daarna met een vinger naar binnen. Hij probeert met twee vingers. “Zo hee! Jij bent lekker strak! Ik kan amper met twee vingers naar binnen!” “Ja, klopt.. Ik ben natuurlijk nog maagd.” zeg ik. Ik zou hier graag verandering in brengen, denk ik er achteraan. “Ahh John, ik kom! Ga door, ik kom!!” John gaat vol overgave door en ik kom, heftig en heerlijk.

“Nu mag jij mij pijpen!” zegt John. Ik zie de grote pik en ik word een beetje nerveus. Kan ik dat wel? ik heb het nog nooit gedaan… Maar John komt al met zijn staaf naar mijn mondje toe. Dit is best wel een lekker gevoel, zo’n penis in m’n mond.. Ik hoor dat John gaat kreunen “Ahh, Ahhh!! Sascha! Ik kom!!” Ineens voel ik alles in mijn mond schokken, en het volgende moment ben ik bezig met alles doorslikken. “Wauw, Sascha! Dat deed je heerlijk! Ik heb nog nooit zoiets geweldigs beleefd. Maar nu ben ik nog geiler geworden..”

Hij voelt aan mijn kutje. “Hij is nog steeds erg nat, he? Wil je misschien meer?” Ik weet niet wat ik moet doen. Dit is hartstikke fout. “Ik zie aan je gezicht dat je het wel wilt, klopt dat?” vraagt hij. “nou, eh..” “Sstt, het is al goed.. Kom, we gaan naar de sauna.”

In de sauna drukt hij me op een van de houten banken. Hij duwt mijn benen een stuk uit elkaar en begint me te beffen. Ik voel zijn tong over mijn clitje glijden. Een golf van geilheid gaat door mijn lichaam. Hij steekt nu zijn tong dieper naar binnen. Als ik bijna klaarkom, houdt hij ineens op. “Wil je dit echt? Mag ik je..” “Ontmaagden? ja.. Er is maar een persoon door wie ik ontmaagd wil worden, en dat ben jij.” Zeg ik. Ik pak zijn harde staaf, en begeleid die naar mijn ingang. “Kom op, duw maar naar binnen. Maar niet te ruig, want het is de eerste keer.” fluister ik. Hij duwt voorzichtig zijn penis naar binnen. We beginnen tegelijk te kreunen. “Ja, John, ga maar verder.” Hij duwt zijn staaf diep in me naar binnen. “Sascha, wij zijn nu ontmaagd.” Zegt hij met een ondeugend gezicht. “Ja” zeg ik, met een zucht. “En je bent nog strakker dan ik dacht!” zegt hij. En hij gaat weer verder. “Oh, Sascha, ik ga komen!” roept hij. “Ik ook!” roep ik. We liggen allebei te kreunen, te hijgen en te zweten. Het volgende moment voel ik met krachtige stralen zijn sperma in mij spuiten. “Ja, John, spuit in mij!” roep ik. Hij haalt langzaam zijn neukstaaf weer uit mij. Een golf sperma komt er achteraan. “Laten we nu..” begint John, maar hij kan zijn zin niet afmaken, want we horen ineens een stem vanuit de hal: “Hey kinders!! Ik ben weer tui-huis!!”

  • Geile neuksletten, altijd te vinden voor een seksdate Overspel met vrouwen en mannen, maar ook met jonge geile tieners

    Zoek een schatje, sex met jonge geile tieners

    Nu beter dan Tinder! Echte sexdating!