Mijn zus trekt me af en ik lik haar klaar

Toen ik een jaar of 13 was begon ik te ontdekken wat ik met mijn pik kon doen: spuiten! Rond die tijd begon ik uiteraard ook vrouwen te ontdekken. We waren thuis niet preuts en liepen vaak naakt over de gang van de badkamer naar onze kamer enzovoorts. Ik kende het lijf van mijn moeder met volle borsten en een volle dos schaamhaar op haar kut maar ja dat was mijn moeder en die was oud. Mijn zus Debbie was veel interessanter. Zij is 2 jaar ouder dan ik en vol belangstelling volgde ik haar lichamelijke ontwikkeling zoals de ontbloezeming van haar borsten en de groei van schaamhaar. Alks zij onder de douche stond, ging ik vaak even kijken, zogenaamd om mijn tanden te poetsen of zo, maar in de spiegel zag ik haar lichaam dan. Op een gegeven moment begon haar schaamtegevoel zich te ontwikkelen en deed ze de badkamerdeur op slot maar dat vond mijn vader op een gegeven moment niet meer goed, dus ik kon weer verder kijken.
Op een dag , ik was een jaar of 15, stond ze weer te douchen en ik ging weer naar de badkamer. Haar lichaam was ondertussen mooi volgroeid met mooie borsten, niet zo vol als onze moeder maar toch een C-cup (zag ik in haar BH’s als ik in haar la rondneusde) en mooi schaamhaar. Ik merkte dat mijn aanwezigheid haar irriteerde en ging maar weer naar mijn kamer waar ik op bed ging liggen en me begon af te trekken. Even later schrok ik me rot want mijn zus kwam binnen stormen, handdoek om zich heen geslagen en ze zei: “Als je nog een keer binnenkomt als ik douche dan zal…, Gadverdamme want ben jij nou aan het doen?” Ik had snel de deken over me heen geslagen maar kon mijn stijve onder de deken niet verbergen. Ze keek me nog even boos aan en zei ”wacht maar tot ik het mamma vertel”. “Dan vertel ik het van Ronald”, antwoordde ik snel. Ze schrok want mijn ouders hadden haar de omgang met Ronald verboden. Ronald was het stuk van de school maar ook vermoedelijk betrokken bij wietteelt en volgens mijn ouders niet de ideale schoonzoon. Toch wist dat hij en mijn zus nog stiekem verkering hadden. Mijn zus schrok en zonder wat te zeggen verliet ze mijn kamer. Ik moest even bijkomen maar had al snel weer een stijve waar ik weer aan trok. Tot mijn verbazing ging even later mijn deur weer zacht open en mijn zus keek weer om de hoek. “Mag ik even binnenkomen”, vroeg ze en ik zei ja, nadat ik weer snel de deken over me heen had getrokken. “Ben jij aan het masturberen”, vroeg ze wat verlegen en ik zei verbaasd ja. “Doe jij dat dan niet”, vroeg ik en met een rood hoofd zei ze dat ze wel eens “daaronder voelde” maar dat ze nog nooit een orgasme had gehad. “Is dat lekker”, vroeg ze me en ik beaamde dat volledig. “Mag ik ‘m zien”, vroeg ze waarop ik vroeg waarom.”Ronald wil dat ik zijn pik wel eens vast pak maar dat durf ik niet”. “Ben je nog maagd”, vroeg ik wat zij beaamde. Ik dacht even na en sloeg toen de deken terug, mijn ondertussen slappe lul ontblotend. “Mag ik hem aanraken”, vroeg ze. Ik knikte en ze pakte mijn pik voorzichtig beet. Deze reageerde direct door weer stijf te worden. Ze schrok en liet hem weer los maar ik moedigde haar aan en deed ook voor wat ik bij aftrekken lekker vond. Ze ging met haar hand over mijn stijve heen en weer en dat voelde zalig aan. Nog nooit had iemand anders mijn stijve aangeraakt en nu werd ik afgetrokken door mijn eigen zus, eigenlijk wel raar maar fantastisch. Al snel voelde ik mijn orgasme opkomen en ik waarschuwde haar waarop ze mijn pik weer losliet. “Dan gaat ie toch spuiten?”, vroeg ze. “Ja maar niet bang zijn en rustig doortrekken, dat vinden mannen het lekkerst”, antwoordde ik. Ze pakte mijn lul weer beet en trok door. Mijn ballen begonnen al te draaien en even later spoot ik mijn zaad over mijn buik. “Wow wat een hoop en wat spuit je ver”, zei ze. Vol trots keek ik naar mijn volgespoten buik en pik. “Dat was zalig”, zei ik, “Dank je wel”. “Ja maar niet aan pappa en mamma vertellen hè”, zei ze. “Nee, dit is ons geheim”, zei ik. Ik begon mijn zaad van mijn buik te vegen en Debbie stond op om te vertrekken. “Ho, ho”, zei ik en ik riep haar terug. Jij hebt nu mijn pik gezien, nu wil ik jouw kutje zien. “Ja dag”, zei ze en ze liep door. “En Ronald dan”, zei ik waarop ze zich boos omdraaide. “Ga je me chanteren?” Ik zei simpel ja en ze kwam teruglopen. “OK dan, even”, zei ze en ze ging op de rand van het bed zitten. “Ook je borsten”, zei ik en ze liet haar badjas van haar schouders zakken, haar mooie borsten ontblotend. Ik liet zacht mijn handen over haar borsten gaan en voelde haar tepels harder worden. Ze begon ook wat te zuchten en ik waagde het om mijn mond naar haar tepels te brengen om haar tepels te likken. “Dat is lekker”, zei Debbie en ik waagde het zacht in haar tepels te bijten. Tegelijkertijd bracht ik mijn hand naar beneden, knoopte haar badjas los en gleed over haar venusheuvel, zachtjes door haar haartjes kroelend. Toen ik bij haar kut kwam, duwde ze even haar benen tegen elkaar aan maar ze gaf haar verzet al snel op toen ik haar schaamlippen streelde. Ze was al goed nat en ik gleed bijna met mijn vinger in haar kut. Dat verbood ze me snel omdat ze nog maagd was en ik begon haar clit te bewerken. Ze viel achterover op bed en ik knielde voor haar om goed haar kut te kunnen zien. Ik kende uit boekjes hoe je moest beffen en besloot dat in de praktijk te brengen. Ze vond het zalig toen ik met mijn tong langs haar clit gleed en het duurde niet lang voordat ze dubbelslaand klaar kwam. Naar adem hijgend lag ze achterover op bed en kon alleen maar uitbrengen “wow, wow, wow”. “Lieverd”, zei ze even later, “dat was fantastisch, mijn eerste orgasme, geweldig”. Ik kuste haar op mond en we bleven nog een tijdje naakt naast elkaar liggen, voordat we weer tot de realiteit terug moesten keren en we snel douchten en ons aan kleedden.

  • Geile neuksletten, altijd te vinden voor een seksdate Overspel met vrouwen en mannen, maar ook met jonge geile tieners

    Zoek een schatje, sex met jonge geile tieners

    Nu beter dan Tinder! Echte sexdating!