Nichtje neukt haar oom

nichtje-neukt-haar-oom-10182.jpg
Uit logeren bij Oom Sjors

Laat ik mij even vertellen dat ik wel vaker leuke avonturen heb beleefd, ik was wezen logeren bij mijn oom Sjors, hij is dan niet echt mijn naaste oom maar een verre oud-oom, Zij kenden mij al van jongsaf was een suikeroom voor mij. Zelf woont hij in Hamburg in Duitsland. Ik kwam weleens op visite bij met mijn ouders en we hadden grote familiefeesten bij zijn huis, het is een grote villa met grote tuin en zwembad. Zijn vrouw, de zus van mijn oma, leeft al een tijdje niet meer en heeft natuurlijk een dochter, mijn nichtje, zij woont en werkt in Cyprus. Hij woont inmiddels al jaren alleen en ik kwam weleens bij hem op visite in Hamburg.

Ikzelf ben een meisje, 1m58 Al met al redelijk slank meisje met 2 lange paardenstaartjes, rood-bruin gekleurd dan. Ik heb groene ogen en een peer/bolvormige borsten Echt nieuwsgierig zijn jullie he! Over mijn oom Sjors gesproken, hij is lang, 1,86, echt wel mooi gespierd met wel dikke bierbuik, met veel haar, het lijkt soms wel een aap en hij draagt zelfs een korte baard. Het is een heerlijk, zachtaardig knuffelman.

Op mijn laatste schooldag voor de vakantie ben ik gewoonlijk naar school gegaan, we hebben zelfs onderwerp gehad over de paarden, interessante is dat we een onderwerp over anatomie hadden een hengst en een merrie. Ik fantaseerde wel over die grote paardenpikken, Hoe zou een hengst ervaren als hij het deed met zijn vrouwtje, zo’n grote penis en je moet op een merrie gaan stijgen en dan nog eens je pik erin stoppen en rammen. Bijzondere taferelen. Dit vond ik ook wel via YouTube. Hoe zou het voor een meisje zijn om het met een grote pik te gaan spelen.

Na school ben ik met mijn vrienden op citytrip gegaan naar Berlijn voor een heel weekend, daarna zou ik naar Hamburg gaan met de ICE. Het was een heel gezellige boel, we hebben de stad verkend, wel droomde ik ondertussen er al naar om naar mijn oom toe te gaan. Het was inmiddels maandagochtend, zo gingen mijn vrienden naar huis en ik had mijn rugzak nog eens bij mij en nam afscheid van mijn vrienden en pakte de trein rechtstreeks naar Hamburg, mijn vrienden gingen huiswaarts met de Intercity richting Nederland via Hengelo, Deventer en Amersfoort. Eenmaal aankomend in Hamburg kwam ik bij hem thuis, bellend aan de bel van de deur, deed hij het niet open, ik besloot maar naar achteren te lopen en hij was bezig in de tuin, ik riep hem en rende naar hem toe, hij was ook blij me te zien en stond op, ik besprong hem en knuffelde helemaal als een kleine aapje bij hem, al hield hij mij vast met zijn handen aan mijn kont. Goh wat moet het lekker zijn.

Zodoende hebben we de hele avond bij zitten kletsen over van alles. Hij leidde mij naar mijn kamer om te laten zien waar het is, op dat moment legde hij zijn hand op mijn nek en het was zo lekker zacht dat ik naar hem keek, al met al leunde ik tegen hem aan, zo hij keek ook naar mij en gaf mij een kus, welterusten zei hij. En ik ging en maakte me klaar om naar bed te gaan, wel ging ik eerst onder de douche, natuurlijk in mijn blootje naar de badkamer. Eenmaal klaar ben ik heerlijk onder de dekens gaan kruipen van mijn grote logeerkamer waar ik ga slapen.

De volgende dag zijn wij de stad in gegaan, we hebben rondvaart gemaakt met de boot door de ‘grachten’ van Hamburg, al met al verlangde ik toch gauw naar iets wat ik niet kon plaatsen, ik voelde me heel vrolijk, een soort van verliefdheidsgevoel, het was heerlijk samen om met hem te zijn, wel wist ik even niet waar het vandaan kwam. ‘s avonds ben ik bij hem thuis eten gaan koken. Oom Sjors is wel even een dutje gaan doen, toen ik bijna klaar was met koken, werd hij wakker en kwam naar mij toe, blij was hij om mij te zien, zo legde hij zijn handen tegen mij zij aan en klampte zowat tegen mij aan. Ik schrok er wel van en kreeg toch een heerlijke gevoel dat bij hem vandaan kwam. Zijn handen gingen langzaam, masserend om mij heen en ik keek naar hem met de gedachte van:,,Denkt hij nou werkelijk dat ik zijn vrouw ben??” Ik liet hem zijn gang gaan, over de rug masserend en mijn armen, zakkend naar beneden, toch voelde ik zijn pik wel groeien.

Hij streelde mijn buik en zachtjes over mijn borsten naar mijn schouders en pakte mij vast, zo zei oom Sjors dat ik heel mooi en heel erg lief ben en geboren voor geweldige seks. Het lijkt wel of het een deel van zijn leven is dat hij altijd intiem is met zijn wijlen vrouw, ergens door de dag. Hij gaf een zoen in mijn nek en ik draaide mij om, zo pakte ik met mijn armen op zijn schouders, ook omdat hij groter was dan ik, zo tilde hij mij op alsof ik zijn kind was en gaf hem een volle zoen op zijn mond, mijn kutje kriebelde ook nog, zijn pik kon ik zelfs voelen bewegen. De wekker ging., het eten was klaar, wel jammer hoor, ah shit!! Ik had nog wel meer van willen genieten van hem! Zodoende gingen we eten aan tafel en samen keken we naar de televisie.

Ik was al moe van al die indrukken, zodoende ben ik naar boven gegaan. Lekker even onder douche, heerlijk en wel, toch kreeg ik een kriebelig gevoel, het was alsof er iemand naar mij stond te kijken. Heerlijk en toch had ik zo’n gek gevoel alsof er iemand anders aanwezig is, iemand naar me zat te kijken, was het oom Sjors wel, die naar me gluurde? Ik schoof de pui en zag niemand, de deur was gewoon dicht. Ik ging weer verder met me wassen, daarna afdrogen, zodoende ben ik het bed ingegaan.

In de nacht leek het of hij er niet was, ik droomde er wel van hoe het zou zijn als ik naast oom Sjors zou gaan slapen, ik miste hem toch al… Seks? Maar met hem? Ik begon mij wel te vingeren met mij kleine vingers op mijn natte kleine kutje, masseren, mijn vingers zo diep in mij te krijgen, ah ik miste toch een grote paal van hem! Hoe zou het zijn als ik het met hem zou gaan doen, wil hij het wel?? Ik genoot er wel van maar was zo moe, dat ik uiteindelijk in slaap viel. Heel laat in de nacht leek er iemand mijn kamer binnen te komen, het legde de dekens goed om mij heen zodat ik het lekker warm had… voelde ik toch ineens een twee handen op mijn rug, het masseerde overheerlijk mijn rug en laatst gaf het een heerlijke zoen op mijn wang… het voelde zo heerlijk zacht en zalig aan… en ineens ging het weg. Was het dan wel Sjors die mij even een nachtzoen kwam geven?

Op de laatste avond hebben we nog wel een heel gezellige avond gemaakt, veel lol gehad Het is wel jammer dat dit de laatste avond is, want dan zien oom Sjors en ik elkaar voorlopig niet meer omdat hij met vakantie gaat naar Afrika. Al lopend naar boven kriebelde toch iets in mij van, wordt het niet eens tijd… is het een goed moment?” In mijn slaapkamer kleedde ik mij uit en ging de badkamer in met mijn handdoek omheen, de deur had ik juist op de kier gezet. Ik keek in de spiegel en het leek of iets naar mij zat te kijken. Zo besloot ik mijn handdoek maar lekker van me af te doen en ging de douche in. Heerlijk lang en zalig onder de douche, ik was me zelf aan het showen, mij aan de zijkant van de spiegel, ik sloeg mijn haren naar achteren en stak mijn borsten voren. Ik streelde mijn borsten, mijn rechterarm gleed langzamerhand naar beneden naar mijn lieve poesje en ik keek heel lief naar de spiegel toe… ik probeerde mijn klitje aan te raken en te masseren…. Ik voelde me al een beetje geil worden … Dan hoorde ik ineens een slaak van zucht, alsof iemand zo geil van mij is geworden. Ik giechelde nog even, raapte mijn badjas

Het wordt eens tijd om in bed te gaan duiken, ik stopte met douchen en droogte mij af in de badkamer, zo trok ik mijn schone BH en slipje aan. Daarnaast nog eens mijn badjas, meteen dacht ik al van dat ik het maar niet doe, zo ging ik lopend naar de slaapkamer toe, bedacht ik me eens om even naar beneden te kijken, sluipend van de trap af rende ik naar hem toe en ging bij hem op schoot tegen hem aan zitten. Ik voelde mezelf al geil worden en begon hem te bedanken voor de gezellige week. Vind je mij zo lief vroeg ik aan oom Sjors. Hij kreeg er wel een rood hoofd van, verwonderend kijkend naar mijn lijf met zijn armen om mij heen.

Mag ik je vrouw zijn vroeg ik, hij hield me wel heerlijk warm vast. Ik gaf hem een heerlijke zoen, diep en indringend tongend, heerlijk spelend met de tong. Mijn tepels begonnen op te zwellen en mijn kutje voelde kriebelend aan, ik draaide me om leunde tegen hem aan en voelde zijn pik onder zijn broek groeien, kriebelend kreeg ik het gevoel dat ik hem graag naar boven wil lokken… Zoendend sta ik op en bedankte Sjors voor alles, zo zei ik dat Sjors een lieve schat is! Welterusten!

Eenmaal rende ik naar boven, ging ik naar zijn grote kamer, van oom Sjors slapen, zo sloop ik langzaam zijn kamer binnen en kroop onder de dekens in zijn bed. Al was hij er nog niet. Heerlijk genieten van het gedachte hoe het zou zijn als oom Sjors naast mij komt te liggen.

Al duurde het heel lang voor hij kwam, ik droomde ervan wat hij zou doen, zou hij bij mij gaan slapen, me aanraken? Hoe zou het zijn… hoe ver zou hij gaan…
Dan zie ik door de deurkieren het licht naar binnen schijnen, kennelijk is ome Sjors nu wel boven, zou hij aan het douchen zijn? Ik word al een beetje opgewonden en begin al met mijn klitje te spelen en te masseren, ik word al een beetje geil van mijn vingers. Ik kruip lekker in elkaar onder de dekens, zo lekker warm is dat. De spanning begint al op te lopen. En ineens is het donker in de gang en de deur gaat open, ik duik onder de dekens, al kijk ik stiekum onder de deken door. De nachtlamp gaat aan en ik zie hem ineens naakt, alleen zijn benen en zijn rug…

Plof! Gaat ome Sjors op bed zitten en ziet ineens mijn haren op de kussen, JIJ!? Roept ome Sjors, oeps, betrapt dacht ik en ik giechelde helemaal van vreugde! Hij keek verwonderd naar mij en kroop onder de dekens door naar mij toe, hee lieve schat, wat doe jij hier? Wat ruik je zo schattig, lig jij stiekum in mijn bed, ik kan nauwelijks wachten om je op te vreten! Zo begon hij mij te kussen en legde zijn hand op mijn buik, ik was al helemaal in de wolken, zo zalig en geil, heerlijke gevoel in mijn buik en begon zijn hand naar mijn borsten te gaan en masseerde het heerlijk en wilde er ook een beetje aan knijpen, mij ook nog eens zoenen en langzamerhand kietelend naar mijn kutje toe gaan sluipen met zijn vingers door over mijn buik te masseren en dan mijn kutje, daar vingerde hij mijn poesje en ik werd er helemaal opgewonden van, ik schreeuwde en ging als een wilde tekeer, bewegen spartelen en lachen van zijn gekietel, wel hield ik zijn arm vast om zijn hand weg te krijgen maar dat lukte me maar niet, ik giechelde helemaal van opwinding en blijdschap. Het is net of hij mij behandelt als zijn kleine meisje…. Ik probeerde zelfs mij om te draaien maar het ging niet, af en toe pakte ik hem vast en liet hem weer los, goh ome Sjors plaagt mij wel erg!

Dan pakt hij mij, met zijn handen bij mijn bekken en trekt mij onder zich, ik zie hem helemaal voor mij met mijn handen tegen zijn borsten, hij heeft wel enig afstand, toch is het net of hij mij als je baby ziet, zei ik tegen ome Sjors, terwijl hij op zijn knieën knielt, voorovergebogen naar mij, mijn bovenbenen tegen zijn buik aan met zijn armen onder mijn schouders en zijn handen onder mijn hoofd, Ik had mijn armen languit naar boven gelegd en verwonderend kijk ik naar hem, ah nu heb je mij ome Sjors! En greep zo met mijn armen om zijn hoofd heen en ik ging als tekeer zoenen, goh ik voelde zijn pik wel flink groeien en dat terwijl hij ermee masseerde tegen mijn kutje, ook nog met zijn boxershort aan!

Ah wat ben je lief zegt Sjors! Ik werd al helemaal nat van zijn gemasseer van zijn pik door de boxershort over mijn kutje, zo liet ik mijn handen over zijn schouders, onder zijn armen naar zijn boxershort glijden en mijn vingers bracht ik zowat in zijn boxershort, met mijn kleine handjes voel ik zijn harde penis en aaide hem. Hij liet zich wat meer naar beneden glijden, kuste mijn nek en laat zijn tong afglijden richting mijn borsten, zo legde Sjors zijn gezicht tussen mijn borsten aan en al duwend legde hij zijn borsten tegen zijn gezicht aan en masseerde met zijn gezicht en baard mijn borsten, het voelde zo heerlijk zacht, mijn tepels zijn keihard geworden en zien eruit om op te eten, zo pakte hij mijn tepel en zoog die naar binnen, likte met zijn tong en sabbelde eraan, al draaiend. Ik zuchtte al helemaal van genot, al had hij mijn armen stevig vast tegen mijn zijden. Zo heet / hitsig werd ik al van dat heerlijke gevoel! Genietend van al het werk dat hij mag doen, heerlijk hoor! Ik hoef niets te doen!

Al zuchtend van al die heerlijke gevoelens en genietend laat hij mijn handen los en ik legde die boven mijn hoofd, dan verplaatst ome Sjors zich afdalend naar beneden, over mijn buik likkend en masseert de binnenkant van mijn benen, omklemde hij dan mijn bekken met zijn armen, met mijn benen over zijn schouders heen, zo komt ome Sjors met zijn mond en tong bij mijn kutje en speelt heerlijk met mijn lipjes en laat met zijn tong een nat spoor achter, zo laat hij zijn tong over mijn schaamlippen heen glijden, heel zachtjes en langzaam, zo van te genieten! Dan haalt hij met zijn tong van onderen naar boven door mijn spleet heen naar het knopje, daar laat hij het puntje van zijn tong op mijn knopje heerlijk likken en legde mijn benen verder naar achteren zodat hij er beter bij kan! Ik gilde er helemaal van uit!

Hij gaat maar door en door, ophouden doet ome Sjors niet, ik genoot heel erg van zijn mond en tong! Dan wrijft hij met twee vingers over mijn schaamlippen heen en laat de twee vingers naar binnen glijden, ik slaakte weer een kreet uit! Aaahh!!! Man, wat gaat dat lekker!! Zo zet hij zijn tong weer op mijn knopje en draait terwijl hij met zijn twee vingers erin en eruit glijdt, het tempo daarvan wordt langzaam opgevoerd, hoe sneller hoe geiler!! Hij liet mij bijna klaarkomen, mijn kutje was heel sappig en nat geworden, dan toch neemt ome Sjors wat tempo terug, heerlijk was dat, ik kijk met geile grijns op mijn gezicht, ome Sjors ging naar voren naar mij en bleef mij door vingeren, al vragend zegt ome Sjors van…”Mag ik??’

Stralend kijk ik hem aan en knik: doe maar! en greep zomaar aan zijn pik en trok de boxershort weg en nog nooit van mijn leven zag ik zo’n heel lekkere en een zalig warme, heerlijke stijve pik van hem en nog eens groot ook! Het was net alsof het ‘gebraden vlees’ is, mooi en zalig gekleurd. Zo prachtig was het! Zo duwde hij mij weer lekker op bed en duwde hij mijn benen opzij en trok mijn bekken naar hem toe, hij sloeg met zijn pik over mijn kutje en buik heen, Sjors kwam naar voren naar mij toe en begon me weer te zoenen, zijn pik masseerde mijn poes en de onderste van mijn buik, heerlijk wrijven en masseren, zonder met zijn pik in me te gaan, glunderend keek ik naar hem toe!

Langzamerhand gaat ome Sjors steeds meer naar achteren zodat de punt van de pik de kans krijgt om zijn weg te vinden, Hij schuift zijn handen onder me rug, bij mijn schouders masserend en legt me klem, zijn keiharde machine krijgt langzamerhand zijn kans om in mij te glijden, ik word steeds natter en gil het uit als hij stuk voor stuk in mij wordt ingeduwd. Het glijdt meer en meer naar binnen en terug en lekker diep in gestoten en weer terug met zijn heerlijke harde pik, dat werd steeds herhaald en steeds sneller, al dan nog eens roerend en draaien met mijn bekken!

Zo zalig en van genot en vreugde schreeuw ik het helemaal uit! De enorme pik groeide nog meer en werd knalhard totdat ome Sjors op een gegeven moment begon te kreunen en zijn warme sperma stroomde uit hem in mij door zijn dikke pik! Zo’n warm en lekker ding ben je zei ome Sjors, zo fucking strakke kut heb jij, schat! Me poes werd wel helemaal gevuld met sperma en die stroomde mijn gleuf uit! Ome Sjors hield mij nog steeds zo lekker vastgeklemd en bleef doorgaan met zijn zalige gestoot!! Weer werd zijn pik staalhard, begon te pompen en schoot zowat nog eens een lading sperma uit! Nog dan effe lekker zoenen! Ik kan het niet laten!

Dan pak ik zijn harde pik en begon er aan te zuigen, zover mogelijk in mijn mond. Ome Sjors genoot ervan en trok zich toch terug, weg van me en pakte mijn bekken zowat omhoog, ik kreeg geen kans om te zien wat hij allemaal deed, maar dat ik dan op mijn knieën werd gezet, een doggystyle houding, zo krabte hij met zijn vingers over mijn hele rug en pakte me borsten vast. De pik hing zowat tussen mijn samengeknepen benen, kreeg ik nog eens een heerlijke klap op mijn kont, met als gevolg een stralend gevoel en liet zijn pik los, zo greep hij mijn kont vast en stopte mijn pik weer zo weer in mijn kutje en werd er zo heen en weer gepompt en dat ging maar door!! Ik genoot er volop van!! Hij roerde met zijn pik, zo hard was die paal dat ie bleef doorgaan, met zijn handen om mijn bekken dat ik niet weg zou kunnen…

Ik liet oom Sjors lekker zijn gang gaan en tuurde steeds naar voren… en wat zag ik? Een meisje en een man, een meisje die geneukt en geramd wordt door een man achter haar, hij genoot er volop van en had haar in zijn greep. kon zien wat er allemaal gebeurde en wat hij allemaal nou deed, en het meisje, wat ging er door dat meisje heen, ze leek wel een lieve hondje, zalig! Ik kon zelfs zien dat oom Sjors mijn 2 paardenstaarten vasthield, haar borsten bewogen zelfs zo prachtig op het ritme van zijn stoten, hard en diep genomen door een grote oude man, ze toonde een super geil aanblik! Wie was dat meisje toch ook weer? Ah dat was ikzelf! Ja, het was een spiegel die voor mij stond! Aaarch!!

Opnieuw schoot Sjors zijn warme sperma in mijn kutje, trekt hij zo zijn pik uit mijn gleufje en de nattigheid stroomde uit en alles komt uit, ik gaf het op, ik had zoveel van hem genoten en ome Sjors kroop naar mij en hield me heerlijk lekker vast, de dekens werd over ons heengeslagen… hij was mij aan het innestelen en sloeg zijn arm om mij heen… stilaan vielen we in slaap!! Wat hebben we toch zoveel van genoten!!

  • Geile neuksletten, altijd te vinden voor een seksdate Overspel met vrouwen en mannen, maar ook met jonge geile tieners

    Zoek een schatje, sex met jonge geile tieners

    Nu beter dan Tinder! Echte sexdating!