Rubberfetishist, 27 jaar, hetero, uit Roosendaal

Hallo. Zoals je denk ik al hebt gezien aan mijn profiel heb ik een rubberfetish. Niet dat het daarmee ophoudt, maar het begint er wel zo beetje mee. Ik vind het heerlijk en zoek een man die deze passie deelt. Zodat we samen op een enorm lekker leuk spannend avontuur kunnen gaan!

Op zoek naar een geile papa, als je maar ervaren bent en niet snel klaarkomt! Stuur me maar een berichtje!
Naam: Rubberfetishist
Leeftijd: 27
Geslacht: vrouw
Ik woon in: Nederland, Noord-Brabant, Roosendaal

Meer over mij:
Geaardheid: hetero
Lengte: 167
Gewicht: 65
Ik ben: getint
Postuur: normaal
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: bruin
Cupmaat: 0

Ik hou van:
fetish
latex

  • Geile neuksletten, altijd te vinden voor een seksdate Overspel met vrouwen en mannen, maar ook met jonge geile tieners

    Zoek een schatje, sex met jonge geile tieners

    Nu beter dan Tinder! Echte sexdating!